Ο ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ

Ο ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ
Ο ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝΕ

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ,
ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ , ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΣΠΕΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ , Η ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ. Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΝΑΝ ΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ.



ΤΙ ΝΑΦΤΑ ΡΕ ? ΗΜΑΡΤΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ.ΗΜΑΡΤΟ.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΦΩΤΑΓΩΓΕΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΜΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕ ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ. ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 85 ΧΡΟΝΙΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΝΑ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ?

ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ. ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΡΕΝΤ ΚΑΦΕ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΚΥΡΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΤΙΜΟΣ , ΑΠΛΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ. Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ) ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ..... ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΝ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ?

Υ.Γ.
ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ. Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕΣ (ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ. ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ?)
ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕΣ. ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΠΕΤΡΟ

6 σχόλια:

  1. ΠΩ ΠΩ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ....
    ΜΠΡΑΒΟ ΛΑΣΤΙΧΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.
    ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΡΕΝΤ ΚΑΦΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
    ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΣΟΙ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kala ta les synrtofe, mono mia enstasi. Gia dimarxo tha ithela ton Aki, na ritorevei gia konopes kai kamilous kai ta alla wraia pou leei. O Takis mporei na analavei enan pio diapaidagogiko rolo, exallou exei anaptyxei tosa peiramata ximias kai alla.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΡΕΝΤ ΚΑΦΕ. ΣΑ ΤΗ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ. ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΩ ΘΑ ΦΟΡΕΣΩ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
    ΧΟΝΤΡΕ ΠΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι θα κάνεις εσύ Lastihas?Θα έρθεις στο RED CAFE στη συνάντηση των απανταχού Προεδρικών?Δεν είναι για'σένα αυτά ρε θυμιατό.Έχουμε καταλάβει όλοι το ρόλο σου.Ως άλλος Σαμαέλ θα προσφέρεις στον τεράστιο ΛΑΣΤΙΧΑ τον απαγορευμένο καρπό για να απαρνηθεί τας αρχάς του υγιούς ολυμπιακισμού και να προσχωρήσει εις τας ορδάς των κίναιδων χούπηδων.Ετοιμάζω τη ρομφαία που θα συντρίψει τους απίστους και θα δώσει το έναυσμα για την έξωση των εχθρών του Ευεργέτη από όλα τα γήπεδα που παίζει ο Θρύλος,αν φυσικά το θελήσει ο ΛΑΣΤΙΧΑΣ.

    Μπράβο μεγάλε ΛΑΣΤΙΧΑ για το άρθρο σου που ξεβράκωσε τη ντροπή της Αγίας Σοφίας,αφού η εκλογή του στηρίχθηκε εις τας αξίας του επαράτου μασονικού χουπισμού,με δεκάδες βαζέλους να εγγράφονται μυστικά και ύπουλα τελευταία στιγμή εις τους εκλογικούς καταλόγους του Δήμου Πειραιά για να στηρίξουν τον μηδίσαντα απολογητή του αντικοκκαλισμού.Αι ορδαί του υγιούς ολυμπιακισμού υπό την εμπνευσμένη καθοδήγηση του Ευεργέτη θα προσφύγουν σε ένα καθ'όλα αρμόδιο όργανο επίλυσης τέτοιων διαφορών,το CAS,για να λάμψει η αλήθεια.Διότι αυτό που κάνανε νομίζουν ότι ήταν μαγκιά,αλλά αυτό δε λέγεται μαγκιά,λέγεται...Εμ...Εν πάσει περιπτώσει,ας μην πούμε περισσότερα,έχουμε και δικαστήρια με τους κυρίους.

    ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΤΟ Lastihas ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ(ΜΠΛΟΓΚΑΡΑ) ΤΟΥ ΥΓΙΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΙΣΜΟΥ Τ-Ω-Ρ-Α

    ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα Μέγιστε.

    Το άρθρο σου μου θύμισε τη Σωκρατική παραβολή του σπηλαίου και των σκιών. Οι σκιές είναι αυτά που βλέπουμε, αλλά οι ιδέες που είναι αιώνιες και υπάρχουν στο υπερπέραν. Αυτές τις άφθαρτες αρχετυπικές ιδέες και έννοιες προσπαθούμε να προσεγγίσουμε. Μπράβο που κρατάς το αρχαίο Ελληνικό πνεύμα ζωντανό, το πνεύμα που γέννησε τον ολυμπιακισμό.

    ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΩΡΑ, ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΙΣΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΡΩΜΗ ΤΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ. ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΩΝ ΒΑΖΕΛΩΝ.

    ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑΚΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΒΛΗΤΟ ΜΕ ΤΑ ΑΤΣΑΛΕΝΙΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΠΕΥΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ.

    ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΑΣ ΜΕΓΑΛΕ ΛΑΣΤΙΧΑ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΩΠΟΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή