Ο ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ

Ο ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ
Ο ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝΕ

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Ο ΥΜΝΟΣ ΜΑΣ

ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ , ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΟΤΑΝ ΡΑΠΑΡΕΙ Ο MC FORIS ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΟΥ


12 σχόλια:

  1. ΕΠΟΣ - ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ MC FORIS ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕ ΛΑΣΤΙΧΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ (ΜΠΛΟΓΚΑΡΑ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ Η ΜΠΛΟΓΚΑΡΑ ΣΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE (ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ YOUTUBAKI).
    ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΠΟΝΑΚΙ ΜΟΝΟ. ΤΑ 86 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. BRAVO POLY WRAIO, NA GINEI O NEOS ETHNIKOS MAS YMNOS STO PRIGKHPATO TOY PEIRAIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. PISTEYW OTI PREPEI NA ANTIKATASTHSEI AMESA TO TRAGOYDAKI POY AKOYME STO GHPEDO KAI TRAGOYDAEI ENAS NTINTHS.
    NA PAIANIZEI H MPANTA TOY PN GIA TO SWKRATH KOKKALARA

    mprabo Lastiha kai mprabo sto filo pou epeshmane to parapono

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να επιστρατευτεί η Φιλαρμονική του Πειραιά μεγάλε λάστιχα για να επενδυθεί ο ύμνος μουσικά. Να πραγματοποιηθεί και έλεγχος κοκκαλικών φρονιμάτων στους μουσικούς για να διαπιστευτεί εαν μουσικόνονται με το θρύλο.

    Εαν βρεθεί ότι έχει παρεισφρήσει βαζέλος εις τους κόλπους της μπάντας με αίσθημα ανωτερότητας και μεγαλοθυμίας θα του ζητηθεί ήπια και ευγενικά να αποχωρήσει με τη μπαγκέτα του μαέστρου στο κώλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο μεγάλε ΛΑΣΤΙΧΑ,τους γάμησες και πάλι.Προτείνω στο ραψωδό Φόρη να προσαρμόσει και τη μελωδία των ''Πλανητών'' του Gustav Holst εις τα ιερά ολυμπιακο-κοκκαλικά βιβλικά χωρία,που θα υπαγορεύσει ο ΛΑΣΤΙΧΑΣ.Προβλέπω εις τοιαύτην περίπτωσιν την αποκαθήλωση του Quorthon εις τας συνειδήσεις των μουσικοφίλων.Μόνο πρόσεχε γίγαντα Φόρη πριν επικοινωνήσεις μαζί του μη χακέψει το λογαριασμό του ΛΑΣΤΙΧΑ αυτό το θυμιατό ο Lastihas.Μιλάμε για έναν agent του Marinatrix που μπορεί να πάρει όποια μορφή θέλει εις τον κυβερνοχώρο και να απορροφήσει κάθε αίσθημα ευγνωμοσύνης και υποτακτικότητας ενός γαύρου προς τον Ευεργέτη.Μπορεί να αντιγράφει με ευκολία τον ψηφιακό εαυτό του.Πριν συσκεφθείς μαζί του,να ελέγξεις την ταυτότητά του.Να τον βάλεις να σου απαγγείλει τα άπαντα του Μπαρμπή,τις σκηνές του DVD της Ριζούπολης αλλά και το υπέρτατο test που λίγοι περνάνε,τον τρόπο με τον οποίο έκλεισε ο Τάκης το τηλέφωνο στον Άγγελο Μπασινά,που τον είχε πάρει μετά από αποτυχημένο ευρωπαικό παιχνίδι του βαζέλου.Όχι ένα από αυτά.Και τα 3.Αυτή είναι η Αγία Τριάδα που εξουδετερώνει όλα τα μαρινακίμ και ανάβει το ιερό φως του κοκκαλισμού στον εκάστοτε κατειληφθέντα πνευματικώς υπό τυχόντα agent.Βοήθησε να καταπολεμηθεί η μάστιγα του ολυμπιακισμού.Τρέμουν τα λαμόγια το γίγαντα ΛΑΣΤΙΧΑ,που ως μεγάλος τσέντλεμας (πειραιώτικος ιδιωματισμός απαντηθείς στα Μανιάτικα,εκ του βαρβαρικού gentleman) μπορεί να τους συντρίψει με το αγνό και ευγενές κοκκαλικό του φως,που κατά παραχώρηση από το Μέγιστο φέρει.Έτσι,έχουν πάρει εξουσία από τον εξαποδώ,του οποίου το αρχέτυπο προσομοίωσης χάθηκε και τον γνωρίζουμε ως simulacra Μαρινάκη,να πάρουν τη μορφή ακόμη και του Εκλεκτού ΛΑΣΤΙΧΑ,που έχει αποστολή να εξουδετερώσει την επικίνδυνη αυτή μορφή agent,πριν αποσυρθεί εις τους κόλπους της μάνας εκ του Μπάρμπελο-Oracle Ελένης Κόκκαλη,που προφήτευσε τον ερχομόν του,αμέσως μετά την κήρυξιν της επαναστάσεως που εξεδίωξε τον νταιφισμόν από το Θρύλο.Αν αφεθεί ελεύθερη αυτή η μορφή,θα οδηγήσει εις την αποσταθεροποίησιν όλο το σύστημα του ολυμπιακισμού.Εις τοιαύτην φάσιν αποσταθεροποιήσεως,μυριάδες μαρινακίμ με περίτεχνα γλωσσικά παίγνια αλά Ντερριντά,διδαχθέντα από αποστόλους του αντι-κοκκαλισμού,τύπου Don,redhoops,Κύρα Αδάμ-γιατί δεν εμφανίζεσαι ποτέ μωρή γαμιόλα?-θα εξουδετερώνουν όλα τα επιχειρήματα που υμνούν την προσφορά του Μέγιστου.Βοηθήστε να διαδοθεί το φως υπό τον φέροντα ΛΑΣΤΙΧΑ.Είναι η μόνη ελπίδα δια τον ολυμπιακισμόν,πριν την κατακρήμνιση εις τους αποδομητικούς ντελεζιανούς γκρεμούς του Marinatrix.Άπαντα Μπαρμπή,Τάκης στο γιουτού(youtube στα πειραιώτικα που απαντώνται εις τας δυτικάς συνοικίας του) και DVD Ριζούπολης κάθε μέρα.Είναι το καστοριαδικό-τσομσκικό αντίδοτο εις τη λαίλαπαν του τσαρλατανισμού της μεταμοντέρνας μαρινακικής γαυροψυχοσύνθεσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. entaxei, ti na leme twra, ymnos apo tous ligous. Na stalei sta radiofwna na paizei kathe misi wra. Mpravo Fori, mpravo lastiha.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. epos..
    ti iliada kai arxidia...na vgei sta sxoleia na didasketai..
    bravo lastixa-bravo foris (mc)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σύντροφοι μόλις έτυχε να ανακαλύψω τον λαμπρό τούτο φάρο του Κοκκαλισμού και θα ήθελα απλώς να εκφράσω τον σεβασμό που τρέφω για τον μεγάλο μας πρόεδρο.

    ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ ΕΙΣΑΙ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο ανώνυμε 12:34 π.μ.,καλώς όρισες στον τόπο που εκλύεται το αγνό κοκκαλικό ολυμπιακό Φως.Όπως βλέπεις,αυτό το Φως πρέπει να προστατευτεί,γι'αυτό και το μπλογκ(μπλογκάρα) ετούτο είναι έξω από το χώρο και το χρόνο,ώστε να αποφύγει τας ορδάς των μαρινακίμ που επιβουλεύονται την παρουσίαν του εις τον κυβερνοχώρον.Ο μεγάλος ΛΑΣΤΙΧΑΣ όρισε φύλακα του μπλογκ(μπλογκάρα) τον leicester7 εις το παρελθόν,αλλά αυτός εμήδισε.Υπετάχθη στα κελεύσματα του αιώνιου εχθρού του χώρου,του lastihas,που είναι ένας κεκαλυμμένος μαρινακίμ εδώ μέσα.

    Εδώ θα σου αποκαλύψω την ιστορία του.Πριν το ΛΑΣΤΙΧΑ,φύλακας του κοκκαλικού φωτός ήταν η Ελένη Κόκκαλη.Ξαφνικά,εκεί που είχε αρχίσει να υποχωρεί το αγνό προεδρικό της φρόνημα και ετοιμαζόταν να μαρινακίσει,ενεφανίσθη εμπρός της μία κυοφορούσα κορασίδα.Την ξεγέννησε και έβγαλε δύο νεογνά,αλλά αμέσως κατάλαβε τη μαρινακική της υπόσταση-ψηλή,στραβοκάνα,με ενοχλητικό χαμόγελο όλη την ώρα,Ντόρα έγραφε στο πέτο της-και την εξολόθρευσε.Το ένα μωρό ήταν ντυμένο στα μαύρα,το άλλο στα άσπρα.Το μωρό με τα μαύρα προορίζονταν από την Ελένη να πάρει το ρόλο της,αλλά εμήδισε.Θέλησε να ξεφύγει από την προαιώνια αποστολή του να καταστεί ο φέρων το κοκκαλικό Φως.Γι'αυτό,η Ελένη του μπλόκαρε την ip και δεν τον άφηνε να μπει πουθενά αλλού.Είναι μία από τις ιδιότητες του Φύλακα,όπως και η μη δέσμευσή του από το χωροχρόνο,γι'αυτό εμφανίζεται και ο ΛΑΣΤΙΧΑΣ μονίμως πίσω από ένα pc.Για εκδίκηση,ο μαυροφορεμένος την εξολόθρευσε-ιστορική αλήθεια κρυμμένη από τους πολλούς-και επεχείρησε τη μεγάλη διαφυγή.Ο ασπροφορεμένος όμως,που πρόλαβε να χρισθεί φύλακας λίγο πριν ξεψυχήσει η Ελένη,πάνω στη θολούρα του,έκανε αυτό που δεν έπρεπε να κάνει ποτέ,αυτό που είχε ορκιστεί να μην κάνει ποτέ.Πέταξε μέσα στο φως τον αδερφό του.Αυτό που βγήκε,δεν ήταν ο κυρ-Θόδωρας,ούτε ο Πουλόπουλος.Ήταν κάτι πολύ χειρότερο ακόμη και από τον Πίκουλα.Κάτι που έκανε το Νταιφά να μοιάζει με ευλογία στην ιστορία του Θρύλου.Ήταν ο lastihas.Ναι φίλε,αυτός που μπορεί να πάρει δεκάδες μορφές,που μπορεί να παραστήσει τον οποιονδήποτε,ο μέγας γουναράς του κυβερνοχώρου,έτσι εγεννήθη.Έκτοτε,ο ασπροφορεμένος μετονομάσθη σε ΛΑΣΤΙΧΑ,ως αντίβαρο εις τα υψηλά γλωσσολογικά εδάφη στο όνομα του εχθρού του.Που είναι αδερφός του.Για να απαλλαγεί από τη μοίρα του,όρισε το leicester7 προσωρινά διάδοχό του,αλλά αυτός εμήδισε.Διάβασε DON και συμφώνησε κιόλας με τα γραφόμενά του.Αναγκαστικά,ο ΛΑΣΤΙΧΑΣ του έδειξε την πόρτα της εξόδου και τον έστειλε από εκεί που ήρθε.Τώρα αυτός τρίβεται να ξαναγυρίσει,ποντάροντας στη μεγαλοψυχία του ΛΑΣΤΙΧΑ και περιμένει να ανοίξει την αγκαλιά του και να τον δεχτεί στους κόλπους της μπλογκάρας,ως απλό μέλος.Εμείς όμως,ο στρατός του φύλακα ΛΑΣΤΙΧΑ που κατοικοεδρεύει εις το ναόν του μπλογκ(μυστική η τοποθεσία του,θα σου αποκαλυφθεί εν καιρώ αν περάσεις τα τεστ κοκκαλισμού-άπαντα Μπαρμπή,DVD Ριζούπολης,παπαγαλία εκπομπές Τάκη στο γιουτού-)είμαστε έτοιμοι να συντρίψουμε τον απόστολο του μαρινακισμού.Τι θέλετε κύριε leicester7?Σας απέλυσε ο ΛΑΣΤΙΧΑΣ,ναι ή όχι?Στην ουρά για το επίδομα ανεργίας παρακαλώ και δρόμο από εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΙΣΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή